Nom botànic: Virtis ViniferaOrigen: oli de llavor de raïm, o oli de raïm prové d'Espanya. Es troba a la regió del Mediterrani ia Àsia, i es creu que els grecs van ser els primers a consumir raïms pels seus nombrosos beneficis per a la salud.Color Color i olor: el seu color varia de clar a groc a verd clar. Lleuger. Lleugerament guillat i dolç. Textura: l'oli de llavor de raïm té una textura satinada.Nuestro . el massatge fins a la cura de la piel.Contiene . Conté més vitamina E que l'oli d'oliva, glavonoides com a procianidina oligomèrica, àcid inolènic, àcid oleic, àcids grassos Omega 3, àcids grassos Omega 6, àcids grassos Omega 9, àcid palmític, , vitamina C, vitamina E.Con la seva fina consistència, l'oli de llavor de raïm és un humectant increïblement lleuger. És més lleuger que l'oli de coco i l'oli de jojoba.Utilizado Utilitzat com a humectant per a cabell fi. Es poden aplicar poques gotes als flocs de cabell abans del xampú. L'oli de llavor de raïm és ric en vitamina C i, per tant, té propietats per aclarir la pell. També redueix les aranyes vasculars. L'oli de llavor de raïm és bo per combatre l'envelliment. Ajuda a restaurar el col·lagen perquè conté OPC (proantocianidines oligomèriques).