Nom botànic: Calendula Officinalis.Origen: França: la planta de calèndula o calèndula és tan àmpliament cultivada que el seu origen precís és difícil de precisar. També es considera comestible i la flor es pot fer servir en receptes i amanides per afegir color. L'oli es produeix infonent flors de calèndula en un oli portador. L'oli de calèndula en si mateix és força versàtil. Es diu que ajuda amb les malalties de la pell amb les propietats antiinflamatòries i antibacterianes. És àmpliament utilitzat en la indústria cosmètica per si sol o per fer ungüents, cremes o ungü entos.Color i olor: color groc a ambre amb suau aroma picant dolçaTextura: textura lleugeraProvinent de tot el món, aquest oli de calèndula s'obté de França i es fa mitjançant un mètode d'extracció per solvent.L'OLI DE CALENDULA SOTA QUALSEVOL CIRCUMSTÀNCIA NO HA DE SER USAT PER ALGÚ QUE TINGUI AL·LÈRGIA AL DESGAST