KOKO OSKORRAKO KANDELA - SAGARRA ETA KANELA - OST - ERRESUMA BAT ESKU EGINDAKOA - 200gr - 20 - 30 ordu

VIECO-ManzanaCanela
Sorry, This item is out of stock.
15,54 €
13,68 € Save 12%
BEZ barne

Partekatu produktu hau!

Agortuta dago

>Get register and you will earn 4.56 points/0,68 € Get register and you will earn 4.56 points/0,68 € (Each 3,00 € spent = 1 point, 1 point = 0,15 € discount)
Your cart will total 4.56 points that can be converted into a voucher of 0,68 €.

Partekatu produktu hau!

Produktu honi buruzko galderarik?

Hondakin gisa bota diren koko birziklatuekin egina. Soja argizaririk onena oskol bakoitzean isurtzen da. Egurrezko metxa gehitzen zaio giro ekologikoa eta luxuzkoa sortzeko. Koko-oskola bakoitzak forma eta kolore berezia du. 200-250 gramo. 25-30 orduko errekuntza. Kanela-sagarra: sagar erregosi epelen usain epela, urrezko pastel batean bilduta. Koko: koko gozoz eta tonka babak osatutako usain erosoa eta hautstsua. Izpilikua: ekialdeko lurrin hautstsua, fruta-ohar nagusiarekin, arrosa, muguet, lily, izpilikua eta jasmin lore eta egur-gorputz aberatsak babestuta.

Erresuma Batuan egina · 200 gramo · Erre denbora: 20 - 30 ordu

VIECO-ManzanaCanela

Jarri gurekin harremanetan!

Jarri gurekin harremanetan WhatsApp bidez!